Keveháza utcai Óvoda

1119 Budapest, Keveháza u. 4. | +36-1-204-0851 | http://eszakkelenfoldiovi.ujbuda.hu
Desktop

Az Észak-Kelenföldi Óvodához tartozó Keveháza utcai Óvoda székhelye. Az Észak-Kelenföldi Óvoda az Újbudai Napraforgó Óvoda, az Újbudai Palánták Óvoda, az Észak-Kelenföldi Óvoda, valamint az Keveháza Utcai Óvoda egyesüléséből született.

A szülőkre a nevelési folyamatban, mint együttnevelő partnerekre számítunk és támaszkodunk. Az óvodai nevelés a családi neveléssel együtt, azt kiegészítve segíti a gyermekek harmonikus fejlődését. Pedagógiai eszközeinket, módszereinket úgy választjuk meg, hogy a legoptimálisabban segítse a gyermekek fejlődését.

Az épületek egyemeletesek, több csoport működését biztosítják, a hozzá tartozó kiegészítő helyiségekkel együtt. Az intézmény épületeinek környezeti viszonyai, a képzett nevelők, a nevelőmunkát segítő dolgozók biztosítékul szolgálnak arra, hogy a rájuk bízott gyermekek nevelését, a családi nevelést megerősítve végezhessék.

XI. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.