Gazdagréti Pitypang Óvoda

1118 Budapest, Csíki-hegyek u. 11. | +36-1-246-6354 | http://gazdagretiovi.ujbuda.hu
Desktop

A Gazdagréti Óvoda székhelye. A Gazdagréti Óvoda a Gazdagréti Pitypang Óvoda, a Gazdagréti Szivárvány Óvoda, valamint az Aranykapu Óvoda egyesüléséből született.

Óvodánk a Gazdagréti lakótelepen, a budai hegyek lábánál, egészséges és jól megközelíthető, szép természeti környezetben található. A 2015-ös óvodai egyesítéseket követően három épületben működik. Nevelőtestületünk tagjai a felsőfokú óvónői képesítés mellett más szakképesítéssel /pszichopedagógus, fejlesztőpedagógus, gyógytestnevelő, mozgásterapeuta/, valamint többéves gyakorlattal rendelkező, hivatását értő, az újra fogékony, gyermekszerető -tisztelő, elkötelezett pedagógusok, akiknek méltó nevelő társaik a szakképzett dajkák.

Sokoldalú tevékenységek biztosításával, gazdag élmények nyújtásával, szeretettel és türelemmel, a gyermek egyéni tulajdonságainak és fejlettségének figyelembevételével végezzük nevelő munkánkat. A kétnyelvű kisebbségi német nyelvű csoportokban (B épület) a német nyelv és a német kultúra alapjait közvetítjük a gyermekek számára.

XI. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-246-6354
Email:info@gazdagretiovi.ujbuda.hu
Honlap:http://gazdagretiovi.ujbuda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.