Ficánkoló Delfinek Óvoda

1112 Budapest, Kánai út 2. | +36-70-383-2132 | http://www.frisky.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Frisky Dolphins-Ficánkoló Delfinek Óvodában, gyönyörű természeti környezetben, derűs, otthonos, szeretetteljes légkörben a gyermeki személyiség sokoldalú kibontakoztatására, nevelésére, fejlesztésére törekszünk, komplex módon tudatosan tervezett, szervezett nevelési helyzetekkel.

Óvodánk nyitott, a társadalmi fejlődés és környezet igényeihez igazodva elsősorban a gyermekek nevelését, fejlődésüknek támogatását, a partneri kapcsolatra épülő családi nevelés kiegészítését vállaljuk. Arra törekszünk, hogy helyi nevelési programunk hatékony működtetése, szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó légkörben, a gyermekek egyéni fejlődési ütemének figyelembe vételével történjen.

Sokféle mozgási lehetőség biztosításával lehetőséget nyújtunk a gyermekek számára a mozgásöröm megélésére, mely biztosítja számukra a testi-, lelki-, szociális harmóniát. Szeretnénk óvodásainknak olyan élményeket nyújtani az idegen nyelvhasználat és a művészetek, a mese, a vers, a bábozás, a képalkotás és a természet csodái által, mely remélhetően maradandó és meghatározó lesz életükben.

Gondot fordítunk a prevencióra, a differenciált foglalkoztatásra, a másság elfogadására, az esélyegyenlőség érvényesülése érdekében. A gyermekek alapvető tevékenységéhez biztosítjuk a feltételeket, hogy óvodapedagógusaink vezetésével magasabb szinten bontakoztathassák ki képességeiket. Hisszük, hogy óvodáskor végére, anyanyelvükön kívül angol nyelven is társalkodó képes őszinte, nyitott, kíváncsi, önálló, toleráns, kellő önfegyelemmel és akarattal rendelkező, jószívű, vidám, segítőkész gyermekek nevelődnek a szülők és az óvoda összehangolt tevékenysége által.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.30
Kedd07.30 – 17.30
Szerda07.30 – 17.30
Csütörtök07.30 – 17.30
Péntek07.30 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.