Európai Üzleti Polytechnikum Roma Nemzetiségi Nyelvoktató Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola

1119 Budapest, Rátz László u. 3-7. | +36-1-463-0125, +36-1-205-8071 | http://www.eupoly.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk 1990-ben az Institute of Commercial Management (ICM) nemzetközi oktatási és vizsgaközpont hálózati bázisán alakult, közép- és felsőfokú szakképző intézményként.

Angol nyelvű, nemzetközi bizonyítványt nyújtó üzletimenedzser-képzésekkel alapoztuk meg helyünket a hazai szakmai oktatás területén.
A Polytechnikum képzési kínálatát a mindenkori munkaerő-piaci helyzet, egyben a fiatalok érdeklődési köre, továbbtanulási igényei szerint folyamatosan bővítjük, alakítjuk.

Kínálatunkban (ráépülésekkel, rész-szakképesítésekkel és elágazásokkal együtt) mintegy 20 OKJ-s szakképzés, általános és speciális szakmai nyelvtanfolyam, több-szintű informatikai képzés, valamint esti gimnázium szerepel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-463-0125, +36-1-205-8071
Email:eupoly@eupoly.hu
Honlap:http://www.eupoly.hu
Facebook:https://www.facebook.com/eupoly
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek