ELTE Társadalomtudományi Kar

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A. | +36-1-372-2500/6820 | http://www.tatk.elte.hu, https://www.elte.hu/karok/tatk

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Ha érteni akarod a világot” – ez a Társadalomtudományi Kar jelmondata: ami közös a Karon nyújtott képzésekben, az a világ megértéséhez és a világot megváltoztatni kívánó döntésekhez adott tudományos támogatás. A Társadalomtudományi Kar a társadalomtudományok teljes spektrumában kíván az oktatás és kutatás országos és nemzetközi szinten kiemelkedő szereplője lenni. A Kar az elméleti és az empirikus kutatási megközelítésekre egyaránt hangsúlyt fektet, magas színvonalú tudományos és alkalmazásorientált szakmai képzést is biztosít, és fontosnak tartja a társadalomtudományokra jellemző társadalomkritikai szemlélet átadását hallgatóinak.

A Kar alapszakos képzései bemenetet biztosítanak a Kar széles spektrumú mesterképzéseire, valamint PhD-képzéseire, amelyek célja felkészült szakemberek képzése a közvélemény- és piackutatás, a politikai döntéshozatal, a szociális ellátórendszer számára, az állami, az üzleti és a civil szférában egyaránt.

A Karon jelenleg öt alapképzési szak (alkalmazott közgazdaságtan; nemzetközi tanulmányok; szociális munka; szociológia; társadalmi tanulmányok), tizenegy mesterképzési szak (egészségpolitika, tervezés és finanszírozás (angol nyelven is: Health Policy, Planning and Financing); humánökológia; kisebbségpolitika (angol nyelven is: Ethnic and Minority Studies); közgazdasági elemző; közösségi és civil tanulmányok; kulturális antropológia; nemzetközi tanulmányok; survey statisztika; szociális munka; szociálpolitika; szociológia) és három PhD program (szociológia, szociálpolitika, interdiszciplináis társadalomkutatások) működik, az akkreditált szakirányú továbbképzések nem minden évben indulnak.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.