ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar - Bogdánffy Ödön utca

1117 Budapest, Bogdánffy Ödön u. 10. | +36-1-209-0619/ESI, +36-1-209-0620/ESI, +36-1-461-4500/PPK | http://www.ppk.elte.hu/esi, http://www.ppk.elte.hu, https://www.elte.hu/karok/ppk

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar – a hazai felsőoktatás-szervezés originális ELTE-s innovációja – a személyiségépítő tudományok, a pszichológia, a pedagógia, az andragógia és a sporttudomány olvasztótégelye, a tanárképzés interdiszciplináris bázisa. A Kar számos népszerű szakot kínál: az érdeklődőket alap-és mesterszakjainkkal, doktori képzéssel, valamint szakirányú továbbképzésekkel is várjuk. Alapképzési szakjaink: pszichológia, pedagógia, közösségszervezés, sport- és rekreációszervezés, valamint sportszervezés. Mesterképzés keretében pszichológia, számítógépes és kognitív idegtudomány, neveléstudomány, társadalmi befogadás tanulmányok, andragógia, rekreáció, valamint emberi erőforrás tanácsadó szakon tanulhatnak a PPK-ra jelentkezők. A Kar Magyarországon az egyetlen képzőhely, ahol önálló pszichológiai és neveléstudományi doktori iskola is működik a tudományos irányt választók számára, míg a gyakorlat felé fordulók több mint harminc szakirányú továbbképzés közül választhatnak. A nemzetközi párbeszéd szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy a Kar pszichológia szakán angol nyelvű BA és MA és PhD képzés is folyik.

A Kazinczy utcai, romantikus stílusú főépület és a hozzá csatlakozó későbbi épület zártsorú beépítésben áll az Elektrotechnikai Múzeum és a Kazinczy utcai ortodox zsinagóga között, a tervek 1873-ban készültek. A házban az 1980-as évektől az ELTE Tanárképző Főiskolája működött, belsejét azóta jelentősen átalakították.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.