Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Újbudai Szakiskolája

1119 Budapest, Leiningen út 27-35. | +36-1-371-0782 | http://ujbudaiszakiskola.hu
Desktop

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Újbudai Szakiskolája a tanulásban akadályozott sajátos nevelési igényû fiatalok oktatását látja el.

Az intézményünkben a tanulmányok megkezdésének alapfeltétele, hogy a jelentkezõ rendelkezzen a Tanulási Képességeket Vizsgáló Szakértõi és Rehabilitációs Bizottság érvényes szakvéleményével, mely azt bizonyítja, hogy a tanuló tanulásban akadályozott (BNO: F70).

Az iskola képzési rendje, szerkezete:

  • 9-10 évfolyam
  • Munkába állásra és életkezdésre felkészítő osztály két évfolyammal
  • szakképző évfolyamok 9-12 évfolyam

A diákság összetétele, oktatási specialitásuk, a szakmák sokasága differenciált vezetői technikát igényel. Fontos, hogy a körülmények adta helyzetben is az iskolában tanuló gyermekek otthon érezzék magukat, életterük központi helyévé váljék. Az igazgató személye, vezetői hatalma meghatározza az intézmény fegyelmi, tanulmányi arculatát, a légkört, a hangnemet. A diákok partnerekké kell, hogy váljanak az iskola céljának megvalósításában. Itt még sok-sok feladat vár az iskolánkban valamennyiünkre. Le kell küzdeni a negatív tényezők hatásait.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-371-0782
Email:ujbudaispec@ujbuda.hu
Honlap:http://ujbudaiszakiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.