Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

1117 Budapest, Fehérvári út 10. | +36-1-246-1579, +36-1-246-1580 | http://www.oveges.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ismerkedjen meg Budapest egyik legnagyobb, országos beiskolázású, közel 130 éves szakképző intézményével, profilunk széles kínálatával! Nálunk nemcsak a 8. osztály elvégzése utáni pályaválasztás, de perspektivikus életúttervezés is lehetséges a technikum és az akkreditált felnőttoktatás országosan elismert képzésein.

Több éve annak, hogy iskolánk felvállalta a diszlexiás tanulók érettségire való felkészítését. Szakmai-módszertani muníciónk elismerése, hogy a közoktatásban meghatározó jelentőségű SNI bázis vagyunk.

Pedagógiai Szakszolgálattal, segítő szakmákkal kiegészülve fogadjuk azokat a tanulókat is, akiknek nem csupán a tananyag elsajátítására, de a tanulás megtanulására is lehetőséget adunk. Évente több mint 300 tanuló hagyja el érettségi és/vagy szakmai vizsgával zsebében intézetünket. A középiskola elvégzése után sokan választják a továbbtanulást, felsőfokú képzést. Célunk, hogy mindenki képességének megfelelő végzettséget, ha lehet végzettségeket szerezzen, használható tudással hagyja el iskolánkat.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-246-1579, +36-1-246-1580
Email:oveges@oveges.hu
Honlap:http://www.oveges.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ovegeskozepiskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.