Blue Elephants Angol-Magyar Napközi

1111 Budapest, Lágymányosi u. 20. II. em. 5. | +36-30-493-2014, +36-20-445-2244 | http://www.blue-elephants.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Blue Elephants egy olyan hely ahol baba, mama és kis manók is jól érzik magukat.

Kétnyelvű napközbeni gyermekfelügyeletünk 2009 óta várja a kis lurkókat. Kétnyelvű, barátságos, biztonságos és családias hely, amelyet egy tapasztalt óvoda pedagógus, és egy anyanyelvi szinten beszélő, több éves külföldön és Magyarországon is angol óvodai tapasztalattal rendelkező oktató hozott létre, iránymutatásukat megtartva fiatal kollégáink várják szeretettel a 18 hónapos és 5 év közötti gyermekeket.

2017-ben mertünk nagyot álmodni, létrehoztuk gyerek- és anyavilág központunkat. Kiemelt szerepet kap a gyermekek mozgásfejlesztése, kisgyermekes anyukák nyelvi képzése, valamint a munkahelyre visszaintegrálódás támogatása.

Bölcsődei célunk, hogy a gyerekek számára a nálunk töltött idő élményt jelentsen, melynek folyamán felfedezhetik, megismerhetik és tovább fejlesztetik tudásukat, képességeiket, a környezetükhöz való viszonyukat. Törekszünk arra, hogy a mindennapi játékok, eszközök rugalmasak, ötletesek, érdeklődést keltőek legyenek és alkalmazkodjanak a gyerekek változó szükségleteihez.

Anyavilág központunk célja, támogatni a kisgyermekes anyukákat.

Biztosítani egy olyan órát, amely alatt nyelvtudásukat fejleszthetik, mindezt gyermekükkel együtt, vagy csak épp kreativitásukat szeretnék fejleszteni horgolt figurák megalkotásával. Azonban ne feledkezzünk meg a munka világáról sem, segítünk abszolválni egy sikeres állásinterjút.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd07.30 – 17.00
Szerda07.30 – 17.00
Csütörtök07.30 – 17.00
Péntek07.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.