Blue Elephants Angol-Magyar Mini Ovi - Családi Bölcsőde

1111 Budapest, Lágymányosi u. 20. II. em. 5. | +36-20-445-2244 | http://www.blue-elephants.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Blue Elephants mini ovi és családi napközi 5 percre van Újbuda központtól és a Móricz Zsigmond körtértől.

Egy sokgyermekes család mintájára különböző korosztályú gyermekeket nevel, segít, ösztönöz és tanít. A napközink elsősorban 20 hónapos és 6 év közötti gyermekek számára nyújt napközbeni ellátást, foglalkozást.

A mini ovink kétnyelvű, ami azt jelenti, hogy az angolt és a magyart napi szinten használjuk.

A gyerekek nagy előnyre tesznek szert az idegen nyelv korai megismerésével. Rövid időn belül természetesé válik számukra mindkét nyelv használata. Az angolt anyanyelvű szinten beszélő oktatótól tanulja, ami rendkívül fontos ebben a korban a helyes kiejtés szempontjából.

Mi sokat játszunk, alkotunk, énekelünk, mesét olvasunk, bábozunk, tornázunk, játszótéren labdázunk, homokozunk, hintázunk. Minden nap tartunk egy körfoglalkozást (circle time), amely a heti témakörhöz kapcsolódik.

Az öltözőben lévő hirdető táblán minden héten megtalálhatók az aktuális témák és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek.

A témakörök szorosan kapcsolódnak a kisgyermekek érdeklődési köréhez, hogy ezáltal is növeljük együttműködési kedvüket, lelkesedésüket. Ilyen témák: én és a testem, család, évszakok, ünnepek, étkezés, közlekedés, színek és formák, állatok, stb.

A témák feldolgozása nemcsak nyelvi tudást ad a gyerekeknek, hanem bővíti ismereteiket, készségeiket, hozzájárul fejlődésükhöz.

Az egyébként is változatos programot minden hónapban tovább színesítjük egy „mókás” nappal (pl. egy adott szín napja, amikor mindenki a megadott színű ruhában jöhet és az adott nap minden foglalatossága ehhez a színhez kapcsolódik).

Ha likeoljátok a facebook oldalunkat nem csak a napi tevékenységeink láthatjátok, hanem sok hasznos és kreatív ötletet is.

www.facebook.com/blueelephantsnapkozi

Minden hónap 3. péntekén tartunk ingyenes angol foglalkozást kicsiknek a ’Mommy ans Me’ klub keretében ahol szeretettel várunk!

További részleteket és a szülők véleményét rólunk a honlapunkon olvashatod:

www.blue-elephants.hu

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd07.30 – 17.00
Szerda07.30 – 17.00
Csütörtök07.30 – 17.00
Péntek07.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.