BKWSU Szellemi Egyetem

1111 Budapest, Budafoki út 20. fszt. 4. | +36-1-216- 3727 | http://www.bkwsu.org/hungary
Desktop

A Brahma Kumaris World Spiritual University nemzetközi szervezetet 1936-ban alapították, és szerte a világon több mint 110 országban több ezer meditációs központja működik. Az Egyetem szellemi központja Indiában, nemzetközi koordinációs központja pedig Angliában van.

Tevékenységi köre az oktatás szerteágazó területeit fedi le. Célja az egyén, a család és a közösségek életminőségének fejlesztése az emberi, erkölcsi és szellemi értékek előtérbe állításával és erősítésével. Az Egyetemen tanított könnyű és így bárki által elsajátítható meditáció alkalmazásával mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy elérje belső békéjét, fejlessze személyes lehetőségeit, és ezáltal a másokkal való kapcsolatai konstruktívvá, teljes értékűvé váljanak.

Alaptanfolyamok - tréningek:

  1. A gondolatok teremtő és gyógyító ereje
  2. Önismeret és a világ
  3. Értékeink tükrében

Honlap: www.bkwsu.org/hungary

Email : budapest@hu.org

Cím: 1111 Budapest, Budafoki út. 20. fszt. 4.

Telefon: (1) 216 3727

Mindenkit szeretettel várunk! Az Egyetem minden programja, előadása és tréningje INGYENES!

Nyitvatartás:

A centrum a meghirdetett programok ideje alatt nyitva tart, ezenkívül előzetes telefonos egyeztetés szükséges, ha üzenetet hagy, visszahívjuk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Molnárka Klára
Telefon:+36-1-216- 3727
Email:budapest@hu.bkwsu.org
Honlap:http://www.bkwsu.org/hungary
Facebook:http://www.facebook.com/bkwsu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek