Akrobatika és Művészi mozgás - Inspirál Cirkuszközpont

1117 Budapest, Soproni út 19/A. | +36-20-440- 3537 | https://info496346.wixsite.com/inspiral/akrobatika-es-muveszi-mozgas-gyerek
Desktop

AKROBATIKA ÉS MŰVÉSZI MOZGÁS GYEREKEKNEK

Bevezetés az akrobatika alapjaiba, belekóstolás a merészebb feladatokba, játék a gravitációval.
Az akrobatika segít legyőzni a félelmünket, átlépni a határainkat, megtenni azt a bizonyos lépést.
Az idegrendszerre gyakorolt hatásai tudományosan is elismertek, gyakorlásával csökkenthetők a tanulási nehézségek, fejleszti az írás-olvasás-számolást, a koordinációt, nyugtat, kiegyensúlyoz.

Időpont: Hétfő 17.00-18.00
Az óra hossza 60 perc.
minimum korhatár: 5 éves kortól
Az első óra ingyenes.
Havi bérlet (4 alkalom) 7500.-

Tanár: Németh Luca
"Az eredeti foglalkozásom táncos és az ezzel töltött tizenöt év alatt tanultam meg: fel lehet szabadulni és fel lehet szabadítani egyetlen mozdulattal. Aztán az élet sokfelé elsodort, a Táncművészeti Egyetem után anatómiát tanultam és a Kortárstánc Főiskolán szereztem tánctanári diplomát. A tánccal és tanítással töltött két évtized alatt láttam, ahogy a mozgás kiegyensúlyoz mindent maga körül. Nem attól, hogy mit csinálsz, hanem attól, hogy hogyan. Megtanít örülni, kitartani, fókuszáltan haladni a céljaid felé."

Nyitvatartás:

Hétfő17.00 – 18.00

További információk:

Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Inspirál Cirkuszközpont
Telefon:+36-20-440- 3537
Email:inspiralcircus@gmail.com
Honlap:https://info496346.wixsite.com/inspiral/akrobatika-e...
Facebook:https://www.facebook.com/events/2082769052032497/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek