TIT Stúdió Egyesület

1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. | +36-1-466-9019 | http://www.tit.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1969-ben Öveges József irányításával és támogatásával megnyílt a TIT Természettudományi Stúdió, szinte légüres térbe rakva le a természettudományos ismeretterjesztés-nevelés alappilléreit. Ez volt a hőskor – nagy tudósok neveivel, izgalmas kísérletekkel és jó adag lelkesedéssel fűszerezve.

Megnyitni a tudomány addig hermetikusan lezárt kapuit, lehozni a tudomány Parnasszusáról, és belekeverni a mindennapok élményei közé a megfigyelés, a kísérletezés izgalmát, megismerni és felfedezni a világot – ez volt a TIT Stúdió feladata.

Közérdeklődésre számot tartó témakörökben ismeretterjesztő, kulturális, kisközösségi és szabadidős programokat rendezni – ez ma a TIT Stúdió feladata.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-466-9019
Email:info@tit.hu
Honlap:http://www.tit.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek