Rátkai Márton Klub

1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. | +36-30-234-6036 | http://www.ratkaimartonklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rátkai Márton Klubot a Művészeti Dolgozók Szakszervezete hozta létre 1955-ben. Az intézmény kezdetben színészklubként funkcionált. A hetvenes-nyolcvanas években a Mikroszkóp Színpad épületében, a Nagymező utcában működött, munkás-művész klubként. 1985-ben a klub megkérdezése nélkül eladták a helyiségeket a Mikroszkóp Színpadnak, ekkor költözött a Városligeti fasorra.

A Városligeti fasori épületet a szakszervezet 2016 februárjában eladta, ekkor a klub megint új helyre költözött, a TIT Stúdió Egyesület épületébe. Az új helyen új műsorokkal várjuk az érdeklődőket, de tevékenységünk alapvetően nem változott. A Rátkai Márton klub 1990. február 1-től egyesület formájában működik. Érdekes, alkalmi programokat szervezünk a TIT Stúdióval közösen. Fő profilunk a művészeti ismeretterjesztés. A klubot látogató közönség döntő többsége diplomás. Szeretettel várjuk az érdeklődő közönséget.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.