Próféta Galéria

1111 Budapest, Szent Gellért tér 3. | +36-20-923-3844/Réti László | http://www.profetagaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Próféta Galéria 2012 márciusában kezdte meg működését. A Réti László és Faragó Tibor által létrehozott galéria célja a kortárs képzőművészeti szcéná gazdagítása egy olyan kiállítótérrel, ahol kiállítások mellett egyéb kulturális rendezvények is helyet kapnak. A galéria mérete lehetővé teszi nagyszabású tárlatok rendezését, nagyméretű műalkotások elhelyezését, továbbá előadások, könyvbemutatók, koncertek is tarthatók a térben. Évente 10-12 időszaki kiállítás és számtalan egyéb program kerül megrendezésre a galériában, ahol a közelmúlt és a jelen művészei, idővel pedig a legfiatalabb generáció képviselői is bemutatkozhatnak.

Nyitvatartás:

Kedd15.00 – 19.00
Szerda15.00 – 19.00
Csütörtök15.00 – 19.00
Péntek15.00 – 19.00

Hétfőn és hétvégén zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A Bartók Béla úton ingyenes a parkolás, de lehetetlen helyet találni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek