Őrmezei Közösségi Ház

1112 Budapest, Cirmos u. 8. | +36-1-309-0007 | http://www.pontmagazin.hu/helyszinek/ormezei-kozossegi-haz/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ŐKH erőteljes hangsúlyt fektet az emberi kreativitás aktivizálására, a sikerélmény elérhetőségének lehetőségét kínálva. Fontos, hogy valamennyi korosztály részéről jelentkező igényeket megpróbáljuk kielégíteni, melyek igen nagy számban és a legváltozatosabb területekről jelentkeznek.
A táncművészet, az ipar- és képzőművészet, a gyermek- és szenior színházművészet, a számítógépes oktatás és még sorolhatnánk a többi programot - a látszólagos eklektikus zűrzavarban egy fontos rendező elv következetesen működik:  az emberi önmegvalósítás számára nyitott tér biztosítása.

Valamennyi munkatársunk azon fáradozik, hogy az ŐKH vendégei megelégedéssel fogadják programjainkat és valamennyi rendezvényünkön visszatérő vendégként, barátként üdvözölhessék őket.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00

Hétköznapokon 09.00-19.00 között, az esti órákban és hétvégén a rendezvényekhez igazodva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek