Kortárs Építészeti Központ

1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12. | +36-30-522-5994 | http://kek.org.hu
Desktop

A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) független szakmai szervezet, amely az építészet oktatását, megismerését és fejlesztését kívánja előremozdítani a lehető legszélesebb szakmai és szakmán kívüli környezetben. Célunk, hogy megteremtsük a városról való közös gondolkodás és vita nyílt fórumát, és a széleskörű nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tegyük az építészet, városfejlesztés kortárs kérdéseit.

A KÉK egy építészeti kulturális központ, projekttér és közösség. A KÉK 2015-ben a Bartók Béla úton nyitotta újra központját két meghatározó pesti helyszín, majd többéves, állandó székhely nélküli lét után. A KÉK közössége számára hiánypótló egy olyan helyszín, ahova állandóan be lehet térni, találkozni lehet ismerősökkel, kollégákkal, a szakma iránt érdeklődőkkel, mindezt a szervezettől megszokott kötetlen szellemben. Az újbudai helyszín ezért fontos.

A többfunkciós tér a saját szakmai programok mellett az építészet, a városfejlesztés és a kortárs design témaköreivel kapcsolatos beszélgetések, konferenciák, workshopok állandó helyszíne, amely nyitott a helyi, közösségi kezdeményezések számára is. A közösségi iroda tagjai elsősorban fiatal építészek, designerek, szabadúszók és frissen alakult cégek. Az építész képzésben résztvevő egyetemekkel szakmai partnerségben a KÉK hallgatói műhelyként és kiállítótérként is funkcionál.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

Programok alkalmával hétvégén is.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.