KoMod Színház

1115 Budapest, Bartók Béla út 130. | +36-70-940-0292 | http://www.karinthyszinhaz.hu/komod

Oszd meg másokkal!

Desktop

A KoMod Színház gondolkodni tudó és gondolkodtatni akaró, mai színházi formanyelvet zsigerből értő és beszélő, lelkes és kreatív művészek alkotóműhelye. Repertoárunkban szerepelnek hazánkban még nem vagy alig ismert hazai és európai kortárs szerzők művei, aktuális kérdések és témák mentén, együttgondolkodás révén születő előadások, valamint klasszikus művek újragondolásai.

A KoMod 2010 decemberében nyílt meg Nemes-Nagy Ágnes egykori Királyhágó úti lakásában. A társulatot a 2015-ös évadtól a Karinthy Színház fogadta be. Az egykori lakásszínház megőrizte profilját, ugyanis a Karinthy Színház kis terme kiválóan ötvözi a szobaszínházak intimitását a stúdiószínházak hangulatával.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:KoMod Színház Művészeti Nonprofit Kft.
Telefon:+36-70-940-0292
Email:kapcsolat@komodszinhaz.hu
Honlap:http://www.karinthyszinhaz.hu/komod
Facebook:https://www.facebook.com/komodszinhazbudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek