Kelenvölgyi Közösségi Ház

1116 Budapest, Kardhegy u. 2. | +36-1-424-5363, +36-1-793-0815 | http://pontmagazin.hu/helyszinek/kelenvolgyi-kozossegi-haz

Oszd meg másokkal!

Desktop

Számos közösségi rendezvény, képzőművészeti kiállítás, zenei, színházi esemény, mozgásos tanfolyam és gyermekprogram színesíti a ház életét. A hagyományos bálok, összejövetelek, egyesületi rendezvények mellett lehetőséget nyújt az intézmény a környék tehetséges amatőr művészeinek és alkotó közösségeinek bemutatkozására is.

A Kelenvölgyi Ezerjó névre keresztelt hagyományos, felvonulással kezdődő szüreti mulatságon és főzőversenyen pedig a környék apraja és nagyja ott van. A házhoz tartozó Kelenvölgyi Könyvtár működtetését 2010-ben vette át a kerület, mivel a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtáraként nem működhetett tovább, de az önkormányzat így biztosítani tudja a kelenvölgyiek számára továbbra is a könyvtári ellátást.

Nyitvatartás:

Az aktuális programoktól függ.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek