Kelenvölgyi Közösségi Ház

1116 Budapest, Kardhegy u. 2. | +36-1-424-5363, +36-1-793-0815 | http://pontmagazin.hu/helyszinek/kelenvolgyi-kozossegi-haz
Desktop

Számos közösségi rendezvény, képzőművészeti kiállítás, zenei, színházi esemény, mozgásos tanfolyam és gyermekprogram színesíti a ház életét. A hagyományos bálok, összejövetelek, egyesületi rendezvények mellett lehetőséget nyújt az intézmény a környék tehetséges amatőr művészeinek és alkotó közösségeinek bemutatkozására is.

A Kelenvölgyi Ezerjó névre keresztelt hagyományos, felvonulással kezdődő szüreti mulatságon és főzőversenyen pedig a környék apraja és nagyja ott van. A házhoz tartozó Kelenvölgyi Könyvtár működtetését 2010-ben vette át a kerület, mivel a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtáraként nem működhetett tovább, de az önkormányzat így biztosítani tudja a kelenvölgyiek számára továbbra is a könyvtári ellátást.

Nyitvatartás:

Az aktuális programoktól függ.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.