Kelenföldi Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

1119 Budapest, Etele út 55. | +36-1-371-2788 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/etele_u__55_
Desktop

Nagy alapterületen gazdag állományt, jó megközelíthetőséget, szolgáltatások széles körét, helyben olvasási lehetőséget, barátságos, az elmúlt évtizedek családias hangulatát idéző környezetet. A dokumentumok széles skáláját nyújtjuk olvasóinknak: nyomtatott dokumentumokat, CD lemezeket, DVD-ket, hangoskönyveket, oktatócsomagokat. A bejárat közelében, a kölcsönzési adminisztrációs övezettel szemben van a hírlapolvasó részleg. Könyvtárunkban tematikus kihelyezésben található a szórakoztató irodalom, természetgyógyászat, informatika, utazás, család, kertészet, szakácskönyvek stb. A gyermekkönyvtárban 15 ezer kötet könyvvel négy féle folyóirattal, mesefilmekkel, gyermekeknek szóló CD lemezekkel várjuk látogatóinkat. Segítséget adunk a könyvtári tájékozódásban, irodalomkeresésben, a kézikönyvek használatában. Szívesen látjuk a gyerekeket könyvtári órákra és foglalkozásokra, bejelentkezni előzetes időpont egyeztetéssel lehet telefonon, vagy személyesen. A könyvtárnak van egy különterme is, amely lehetőséget ad különféle rendezvények, képzőművészeti kiállítások, összejövetelek, előadások megtartására.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 19.00
Kedd09.00 – 16.00
Szerda12.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 16.00
Péntek12.00 – 19.00
Szombat13.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek