Karinthy Frigyes Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 11. | +36-1-279-1483 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/karinthy_f__u__11_
Desktop

Tágas, átlátható terek, barátságos színek és formák, hangulatos világítás és az üvegfalon beérkező természetes fény a belső kert látványával, igazán csalogató és marasztaló. Könyvtárunk általános gyűjtőkörű. A könyveken és folyóiratokon kívül kölcsönzünk videó filmeket, DVD-t, CD-t, CD-ROM-ot, sőt régi bakelit jazz lemezeinket is jó szívvel ajánljuk az érdeklődőknek. Külön terem várja a gyermekeket olvasnivalóval, játékokkal. Olvasótermünk, folyóirat-olvasónk csöndes, zavartalan elmélyülést biztosít. Természetesen a számítógép használat és az internet is hozzáférhető. Látássérült olvasóink részére speciális - képernyőolvasó - és karakterfelismerő programmal, szkennerrel és fejhallgatóval ellátott - számítógépek, állnak rendelkezésre. Mozgásukban korlátozott, idős olvasóinkat a "Könyvet házhoz" szolgáltatásunk révén juttatjuk olvasnivalóhoz. Havonta új kiállítással, időnként rendezvényekkel várjuk az érdeklődőket minden korosztályból.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek