HarckocsiPark - Budaörsi Repülőtér

1112 Budapest, Repülőtéri út 2. | +36-30-350-0400 | http://harckocsi.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hadiparkunk 2015-ben költözött a főváros mellé, a Budaörsi repülőtérre. Parkunk egyedülálló mind az itt található gépek számát, mind állapotát tekintve. Még Európában is kevés helyen találni ennyi karbantartott, működő gépet egy kiállításon belül.

Itt kicsik és nagyok, lányok és fiúk jól érezhetik magukat.

A férfiak régi, felejthetetlen emlékeiket eleveníthetik  fel, míg a gyerekek  a szülőktől, nagyszülőktől hallott történetekből vagy a történelem könyvekből megismert, eddig nem látott eszközökkel ismerkedhetnek meg. A park célja, hogy minden érdeklődő megnézhesse, kipróbálhassa a történelem ezen kis szeletének hadtörténelmi vívmányait. 

Ez nem egy  hagyományos múzeum. Nálunk nem kell csendben lenni, lehet szaladgálni. A vendégek egy több ezer nm-es területen a szabadban tekinthetik meg a kiállítást, ahol néhány kijelölt gépbe be is lehet mászni és a kiállított egyéb felszereléseket fel lehet próbálni.

A Magyar Néphadsereg által használt és akár napjainkban is használatos tankok, egyéb lánctalpasok, gumikerekes csapatszállítók, teherautók nagy része működőképes. Működő gépeink önálló vezetés keretében ki is próbálhatóak. A nálunk található összes eszköz fegyverzete megfelel az európai hagyományos fegyveres erők csökkentéséről szóló törvényben foglaltaknak. (1999. évi VI. CFE törvény)

A fent leírtakat figyelembe véve ajánlott a sportos öltözet, amit nem sajnálunk, ha esetleg piszkos lesz.

A park látogatása fokozott szülői felügyeletet igényel, ezért 14 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel lehetséges.

A belépőjegyek egész naposak, időkorlát nélküliek.

A parkot mindenki saját felelősségére látogathatja! Minden kézifegyver hatástalanított, biztonságos még a gyerekek számára is.

Nyitvatartás:

A park látogatása csak előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-350-0400
Email:info@harckocsi.com
Honlap:http://harckocsi.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek