Gross Arnold Műterem, Galéria és Kávézó

1111 Budapest, Bartók Béla út 46. | +36-70-338-7001 | https://www.grossarnold.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gross Arnold (1929–) grafikusművész, a rézkarc műfajának megújítója, egyik legismertebb és legnépszerűbb képzőművésze hazánknak. Rajzain, színes rézkarcain generációk nőttek fel, meghatározó egyénisége a magyar XX. század képzőművészetének, vizuális kultúrájának.

Műveiből számtalan kiállítást rendeztek már a nagyvilágban, művészeti szalonokban, nagy kiállítóterekben, kis galériákban, kávézókban Los Angelestől Tokióig. Munkáiról eddig hét könyv jelent meg, de teljes életmű katalógust még nem állítottak össze.

Gazdag és színes életműve feldolgozásához, alkotásai és egyedi világú gyűjteményei gondozásához, a nagyközönségnek részletes bemutatásához egy saját gondozású, működtetésű galéria keretei nyújtanának méltó helyet.

Programterv: Kiállítások, Szakmai bemutatók, workshopok. A kiállítótér funkcióval párhuzamosan a későbbiekben, második lépcsőben indul a miniatűr gurmand kávézó is.

Nyitvatartás:

Kedd10.00 – 21.00
Szerda10.00 – 21.00
Csütörtök10.00 – 21.00
Péntek10.00 – 21.00

Hétfőn és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gross András
Telefon:+36-70-338-7001
Email:arnoldogaleria@gmail.com
Honlap:https://www.grossarnold.com
Facebook:https://www.facebook.com/GrossArnoldGaleria
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.