Godot Galéria

1114 Budapest, Bartók Béla u. 11. | +36-70-381-6775 | http://www.godot.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A galéria programjának kialakításában az egyik alappillér a hazai művészeti szcéna szabályainak, elveinek figyelembe vétele volt. Mindig fontosnak tartottuk előmozdítani művészeink szakmai ismertségét és elismertségét, állandó szereplésüket a szakirodalomban, a szaksajtóban illetve más médiákban.

Figyelemmel kísértük a múzeumi jelenlétüket, a közgyűjtemények vásárlásait és jelentős gesztusokat tettünk ezek érdekében. Többször gyümölcsözően együttműködtünk más magángalériákkal és múzeumokkal közös kiállítások és rendezvények formájában, mivel hiszünk az együttes fellépés erejében, mely egymás érdekeinek kölcsönös megértésén alapszik.

Nyitvatartás:

Kedd09.00 – 14.00
Szerda09.00 – 14.00
Csütörtök09.00 – 14.00
Péntek09.00 – 14.00
Szombat10.00 – 13.00

Hétfőn és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-381-6775
Email:waiting@godot.hu
Honlap:http://www.godot.hu
Facebook:https://www.facebook.com/GodotGallery
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek