Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Karinthy Frigyes Könyvtár

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 11. | +36-1-279-1483 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/karinthy_f__u__11_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tágas, átlátható terek, barátságos színek és formák, hangulatos világítás és az üvegfalon beérkező természetes fény a belső kert látványával, igazán csalogató és marasztaló. Könyvtárunk általános gyűjtőkörű. A könyveken és folyóiratokon kívül kölcsönzünk videó filmeket, DVD-t, CD-t, CD-ROM-ot, sőt régi bakelit jazz lemezeinket is jó szívvel ajánljuk az érdeklődőknek. Külön terem várja a gyermekeket olvasnivalóval, játékokkal. Olvasótermünk, folyóirat-olvasónk csöndes, zavartalan elmélyülést biztosít. Természetesen a számítógép használat és az internet is hozzáférhető. Látássérült olvasóink részére speciális - képernyőolvasó - és karakterfelismerő programmal, szkennerrel és fejhallgatóval ellátott - számítógépek, állnak rendelkezésre. Mozgásukban korlátozott, idős olvasóinkat a "Könyvet házhoz" szolgáltatásunk révén juttatjuk olvasnivalóhoz. Havonta új kiállítással, időnként rendezvényekkel várjuk az érdeklődőket minden korosztályból.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek