B32 Galéria és Kultúrtér

1111 Budapest, Bartók Béla út 32. | +36-1-787-0045
Desktop

2014 szeptembere óta működik az Újbudai Kulturális Intézet új művészeti központja a Csontváry Művészeti Udvarház. A megújult, 200 személyes színház- és hangversenyteremmel bővült kulturális központ, a legendás B32 Galériával együtt Újbuda meghatározó kulturális-közösségi pontjaként és befogadó színházként kezdte meg működését a helyi alkotóközösségekkel együtt.

A Csontváry Művészeti Udvarház megnyitása, mint a kerület meghatározó művészeti centruma, a 2011-ben elindított Európai Uniós támogatással megvalósult Újbuda Kulturális Városközpont program méltó befejezése. Újbuda friss művészeti centruma a Csontváry nevet, a festő műteremlakásáról kapta, amely a Hadik-házban, pontosan a B32 Galéria tőszomszédságában található.

Csontváry élete utolsó évtizedét töltötte itt 1919 nyaráig. Budapest egy új kulturális központtal lett gazdagabb, ahol jól megférnek majd egymás mellett a különböző társulatok, hazai és nemzetközi programok, táncszínházi és prózai előadások.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-787-0045
Email:b32@ujbuda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/B32kulturter
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.