Artus Kortárs Művészeti Stúdió

1116 Budapest, Sztregova u. 7. | +36-70-330-0708 | http://www.artus.hu
Desktop

A Fonó mellett is van kultúra a Sztregova utcában. Ez szó szerint értendő, mert a Fonó mellett található gyárépületben vert tanyát Goda Gábor társulata, az Artus Kortárs Művészeti Stúdió. Alapvetően mozgásművészettel találkozhatunk előadásaikon, de a zene, az irodalom, és a képzőművészet sem idegen a társulattól. Az együttes vezetője így vall magukról honlapjukon:

„A társulat művészeivel a korábban zárt műfaji határokat átlépve, új utakat kezdtünk keresni. Fontossá vált a tér, az alkotói és előadói személyesség, és a nézőkkel való felnőtt, partneri viszony újragondolása. Az előadóművészekkel, zenészekkel és képzőművészekkel, mint alkotótársakkal való folyamatos művészi kutatómunka azóta olyan előadások, performanszok és események létrehozását célozza, melyek magából az alkotófolyamatból építik fel saját nyelvezetüket.
Előadásainkat legtöbbször a társulat tagjainak vallomásai, személyes élményei, emlékei inspirálják. A darab írása, koreografálása és színpadra állítása párhuzamosan, egy időben történik. Soha sem egy kész irodalmi mű adaptálása a feladatunk, hanem egy gondolat, egy mindannyiunkat érintő kérdés felvetése és körbejárása. A színházi munka nálunk minden résztvevő számára kreatív folyamat. Művészé és nézőé egyaránt.” (Goda Gábor)

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 18.00
Kedd12.00 – 18.00
Szerda12.00 – 18.00
Csütörtök12.00 – 18.00
Péntek12.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Artus Kortárs Művészeti Egyesület
Telefon:+36-70-330-0708
Email:artus.studio@gmail.com, info@artus.hu
Honlap:http://www.artus.hu
Facebook:http://www.facebook.com/people/Artus-St%C3%BAdi%C3%B3/685831785
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek