Artphoto Galéria

1111 Budapest, Bartók Béla út 30. | +36-20-938-1711 | http://www.artphoto.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Artphoto Galéria 2000 óta működik, elsősorban internetes fotóművészeti galériaként, de 2013 ősze óta a budapesti kiállítótermek sorában is jelen van.

A Galéria alapvető célkitűzése, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse és fogadtassa el a művészi fotográfiát, mint műtárgyat és rangos képzőművészeti alkotást, ezért a kortárs magyar fotográfia jelentős alkotóinak műveit mutatja be kiállításain.

Képviselt művészei és kiállítói közé a magyar fotográfia kiemelkedő alkotói tartoznak: Féner Tamás (Kossuth-díjas), Eifert János, Vancsó Zoltán, Markovics Ferenc, Stalter György, Balla Demeter (Kossuth-díjas), Farkas Antal Jama, Horváth M. Judit, Varga Tamás, Kerekes Gábor, Haris László, Mucsy Szivia, Baricz Kati.

Az itt bemutatott képek a művész által hitelesített példányai egyúttal meg is vásárolhatók. Megtalálhatók egyedi „vintage” példányok, de egyes képekből az Artphoto Collection keretében elérhetők kitűnő minőségű, a szerző által hitelesített digitális printek, ún. gicleé nyomatok is.

Galériánk a környezetükre igényes, polgári értékrenddel bíró, szép iránt fogékony, modern embereknek kínál széles választékban és elérhető áron olyan fotóműtárgyakat, amelyek még hatásosabbá, egyedibbé teszik a legjobban kialakított enteriőrt is, és a fotográfia, mint művészi alkotás egyedi különlegességének élményével ajándékozza meg vásárlóját.

Az itt megvásárolt alkotások, műtárgyak értékőrzők, egyediségüket és minőségüket a galéria minden esetben tanúsítvánnyal szavatolja.

Nyitvatartás:

Hétfő15.00 – 19.00
Szerda15.00 – 19.00
Péntek15.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Artphoto.hu Kft.
Telefon:+36-20-938-1711
Email:contact@artphoto.hu
Honlap:http://www.artphoto.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/artphotohu-388595691236496
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.