XI. Kerületi Pedagógiai Szakszolgálat - Rétköz utcai telephely

1118 Budapest, Rétköz u. 14. | +36-1-246-8616 | http://www.nevtan.ujbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A XI. kerületi Logopédiai Szakszolgálat és az Újbudai Nevelési Tanácsadó egyesülése után új nevünk: Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XI. Kerületi Tagintézménye

A Pedagógiai Szakszolgálatok átszervezésével feladatkörünk bővült. Jelenleg a következő területeket látjuk el: nevelési tanácsadás, szakértői vizsgálatok, logopédiai ellátás, óvoda- és iskolapszichológiai ellátás koordinációja, korai fejlesztés, konduktív pedagógiai ellátás, tehetséggondozás koordinációja, gyógytestnevelés és fejlesztő nevelés.

Intézményünk 3-18 éves gyerekekkel és fiatalokkal, illetve családokkal foglalkozik, de ezek a korhatárok természetesen módosulhatnak, amennyiben a kisbaba családi konzultáción vesz részt, vagy a fiatal nappali tagozatos képzésben tanul.

A XI. kerületben lakó vagy itt oktatási intézménybe járó gyerekeket és szüleiket tudjuk fogadni. A Nevelési Tanácsadó felkeresése önkéntes, szolgáltatásai térítésmentesek.

Kapcsolatfelvétel (Bejelentkezés kizárólag telefonon vagy személyesen.)

Tagintézményi székhely:

Tagintézményi telephelyek:

Nyitvatartás:

Bejelentkezés, irodai ügyintézés:

  • Hétfő-csütörtök: 8-12 és 13-16
  • Péntek: 8-14

Bejelentkezés kizárólag telefonon vagy személyesen!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.