VitalEurope Fogászati Központ

1113 Budapest, Nagyszőlős u. 11-15. | +36-1-353- 9270 | http://www.vitaleurope.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A VitalEurope Fogászati Központot több mint háromszázan keresik fel havonta. Sokan több tízezer kilométert is utaznak szolgáltatásainkért. Egy azonban mindegyikőjükben közös: magabiztosan mosolyogva távoznak tőlünk.

A VitalEurope a világ egyik legnagyobb fogászati szolgáltató központja, amely Budapesten kívül Londonban és Párizsban is megtalálható. Klinikánkon 15 fogorvos szolgálja ki az igényeket, mindannyian magasan kvalifikált, nyelveket beszélő specialisták, akik évente több ezer fogászati munkát végeznek el.

Szájsebészeink havonta több száz implantátumot ültetnek be, esztétikai orvosaink pedig segítenek abban, hogy megtalálják az Ön személyre szabott mosolyát. A fogszabályozás idősebb korban is egyre fontosabb, fogszabályozó szakorvosaink minden problémára találnak megoldást.

Orvosaink mellett 12 dentálhigiénikus szakemberünk valamint 15 fős saját fogtechnikai laboratóriumunk is az Ön rendelkezésére áll. Húszfős ügyfélszolgálatunkkal kiegészített teljes csapatunk, mintegy százhúsz munkatársunk dolgozik azon, hogy kiemelkedő színvonalú fogászati szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek elérhető áron.

Buda szívében, a Kosztolányi Dezső tér közelében nyolc tágas kezelőben várja Önt a VitalEurope Fogászati Központ.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.