Szent Kristóf Szakrendelő

1117 Budapest, Fehérvári út 12. | +36-1-279-2100, +36-1-279-2111/előjegyzés | http://www.szentkristofrendelo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újbuda Önkormányzatának tulajdonában álló, elsősorban a kerület lakosait kiszolgáló alap- és szakellátási feladatokat ellátó egészségügyi intézmény. Az önkormányzat 2003 júliusától vállalta át a szakellátás működtetésének feladatait a fővárosi Szent Imre Kórháztól.

Az egészségügyi alapellátás keretében működtetjük a kerületi védőnői hálózatot, biztosítjuk a gyermekfogászati ellátást, az iskola-óvoda egészségügyi szolgáltatást is. Továbbá 30 szakterületen biztosítjuk a járóbeteg szakorvosi ellátást.

Központi épületünk 1948-49-ben épült Szendrői Jenő és Lévai Andor tervei alapján. A több mint 60 éves épület védett, belső felújítására (akadálymentesítéssel) 2004 és 2006 között került sor, a műemléki homlokzat nem változott.

A megújult intézetben bevezetésre került az előjegyzési rendszer, és átadásra került a kulturáltabb várakozást és a betegek személyiségi jogainak védelmét biztosító elektronikus beteghívó rendszer. A korszerű környezethez folyamatosan megújuló orvosi műszerpark is tartozik.

Kiemelt jelentőségűnek tartjuk dolgozóink magas szintű képzettségét, a betegcentrikus gyógyító tevékenységet. Intézményünk a XI. kerületi lakosok egészségügyi ellátásában központi szerepet kíván betölteni.

Az Újbudai Egészségcentrum működtetője 2013 január közepe óta a Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (korábban Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.).

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A szomszédos Allee Bevásárlóközpont alagsori parkolója az első órában is fizetős. További részletek: http://allee.hu/parkolas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek