Szent Kristóf Szakrendelő

1117 Budapest, Fehérvári út 12. | +36-1-279-2100, +36-1-279-2111/előjegyzés | http://www.szentkristofrendelo.hu
Desktop

Újbuda Önkormányzatának tulajdonában álló, elsősorban a kerület lakosait kiszolgáló alap- és szakellátási feladatokat ellátó egészségügyi intézmény. Az önkormányzat 2003 júliusától vállalta át a szakellátás működtetésének feladatait a fővárosi Szent Imre Kórháztól.

Az egészségügyi alapellátás keretében működtetjük a kerületi védőnői hálózatot, biztosítjuk a gyermekfogászati ellátást, az iskola-óvoda egészségügyi szolgáltatást is. Továbbá 30 szakterületen biztosítjuk a járóbeteg szakorvosi ellátást.

Központi épületünk 1948-49-ben épült Szendrői Jenő és Lévai Andor tervei alapján. A több mint 60 éves épület védett, belső felújítására (akadálymentesítéssel) 2004 és 2006 között került sor, a műemléki homlokzat nem változott.

A megújult intézetben bevezetésre került az előjegyzési rendszer, és átadásra került a kulturáltabb várakozást és a betegek személyiségi jogainak védelmét biztosító elektronikus beteghívó rendszer. A korszerű környezethez folyamatosan megújuló orvosi műszerpark is tartozik.

Kiemelt jelentőségűnek tartjuk dolgozóink magas szintű képzettségét, a betegcentrikus gyógyító tevékenységet. Intézményünk a XI. kerületi lakosok egészségügyi ellátásában központi szerepet kíván betölteni.

Az Újbudai Egészségcentrum működtetője 2013 január közepe óta a Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (korábban Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.).

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A szomszédos Allee Bevásárlóközpont alagsori parkolója az első órában is fizetős. További részletek: http://allee.hu/parkolas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek