Szent Imre Kórház

1115 Budapest, Tétényi út 12-16. | +36-1-464-8600 | http://www.szentimrekorhaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház dolgozói – orvosok, ápolók, gazdasági, műszaki, adminisztrációs területen foglalkoztatottak és fizikai állományúak egyaránt – a kórházat nem egyszerűen munkahelynek, állásukat nem csak megélhetési lehetőségnek, tevékenységüket nem csupán képességeik és megszerzett ismereteik hasznosításának tekintik.

Tevékenységünk központjában a beteg ember áll. Azért dolgozunk, hogy a beteget meggyógyítsuk, tudásunkhoz, képességeinkhez és felszereltségünkhöz képest a lehető legjobb állapotba hozzuk.

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház ellátási régiójába több mint kétszázezer felnőtt ember tartozik. Sürgősségi központunk révén a kritikus helyzetbe került betegek késedelem nélküli ellátásban részesülnek és a legmegfelelőbb helyre kerülhetnek. A XI. kerület alapellátási ügyeletének beköltözésével a kerületben lényegében megvalósult az egy lépcsős (közös) sürgősségi ellátás. A sürgősségi betegellátó egységben műszakban dolgozó, egymást váltó teamek fogadják az érkezőket, és professzionális módon intézik további sorsukat: végzik első vizsgálatukat, és a megállapított diagnózis alapján megtervezik és megkezdik állapotuk rendezését, irányítják optimális elhelyezésüket.

Kórházunk a szokásos merev strukturális szerkezet helyett a lényegesen beteg központúbb, a betegellátás szükségleteihez rugalmasan alakuló, ellátási folyamatok szervezésén nyugvó rendszert (az ún. mátrix szisztémát) alakította ki. A gyógyítás orvosi munka – ez a tevékenység a „ szakmai profilokban ” történik, míg az ápolás és egyéb szükséges ellátás (az ún. hotelszolgáltatás) szakdolgozóink, ápolóink feladata és az ún. „ ápolási egységekben ” végezzük. A két terület természetesen szorosan együttműködik az Önök gyógyulása érdekében. Kétségtelen, hogy ez az új rendszer elsőre megnehezítheti az Önök tájékozódását – ilyen esetben forduljanak bizalommal információs szolgálatunkhoz vagy bármelyik dolgozónkhoz.

Intézményünk orvosi gárdájának szakmai tapasztalata, elméleti felkészültsége megfelel a nemzetközi standardnak. Hosszan sorolhatnánk a professzori kinevezéseket, tudományos fokozatokat, kitüntetéseket. Az ápolási, asszisztensi és egyéb szolgálatokat, szakfeladatokat ellátó kollégák munkastílusa, mély emberi empátiája méltó módon illeszkedik a menedzsment betegközpontúságot sugalló elvárásaihoz.

A műszeres vizsgálatok, műtétek végzéséhez általában a legmodernebb eszközök és készülékek állnak rendelkezésünkre.

Erősíti a betegek biztonságát és kényelmét, hogy a Főnix mentőszolgálat mentőautóinak bázisa és az OMSZ Mobil Intenzív Rohamkocsija is kórházunkban található és napközben az OMSZ egy esetkocsija is Sürgősségi Egységünk területéről indul a betegekért.

Mindent összevetve, intézményünk a főváros egyik kijelölt regionális ellátó kórháza. Kiváló csapat dolgozik a Szent Imre Kórházban, meghatározott rendszerben, világosan kijelölt célok érdekében. Teszi mindezt úgy, hogy tiszteli gyökereit, szolgálja a jelent, tervezi és építi a jövőt. - Prof. Dr. Bedros J. Róbert főigazgató főorvos, főtanácsos" (Forrás: szentimrekorhaz.hu)

2012 óta a Pécsi Tudományegyetem oktatókórháza.

Mi hol található? - A Szent Imre Kórház belső térképe

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A környező utcákban a parkolás ingyenes. A kórház területére gépkocsival (betegszállítás céljából) érkezők a Bártfai utcai gazdasági bejáraton tudnak behajtani. További részletek: http://www.szentimrekorhaz.hu/hu/praktikusinformaciok/elerhetosegeink/parkolasilehetosegek.html
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek