Rextra Magánorvosi Központ

1111 Budapest, Budafoki út 59. | +36-30-573-8180 | http://rextramedical.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A folyamatosan változó, egyre gyorsabb, feszítettebb életritmushoz az emberek többsége nehezen tud alkalmazkodni. A stressz, a túlterhelés okozta betegségek egyre fiatalabb életkorban okoznak panaszokat, betegségeket. Sokan munkájuk miatt nem tudják felkeresni orvosukat, panaszaik kivizsgáltatására, kezelésére nincs elég szabadidejük. A betegek jelentős része nem tud órákat tölteni a szakrendelő intézetekben egy-egy szakorvosi vizsgálatra várakozva.

A Rextra Magánorvosi Központ megalakításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy szolgáltatásainkkal, szakorvosaink segítségével a kevés szabadidővel rendelkező betegek számára is biztosíthassuk a minél teljesebb körű magánorvosi betegellátást.

A Rextra Magánorvosi Központ szolgáltatásait Budapesten a XI. kerületben, a Budafoki út 59. alatt a Móricz Zsigmond körtértől 3 percre nyújtja. A magas szintű ellátást korszerű gépek, berendezések segítik.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szükséges.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-573-8180
Honlap:http://rextramedical.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek