Oszd meg másokkal!

Desktop

Kék-Lukács mintabolt.

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű magyar gyógyhatású és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni. Kék-Lukács termékeink mellett célunk, hogy minél több ilyen készítményt és feltalálót kutassunk fel. Elsősorban allergiás, ekcémás, pikkelysömörös bőrbetegségekre, reumatikus, visszeres problémákra nyújtunk teljes körű megoldásokat, illetve a megfelelő, natúr szépségápoláshoz szükséges, legjobb minőségű, de mérsékelt árfekvés iránti elvárásoknak megfelelő termékkört igyekszünk biztosítani vásárlóinknak.

Üzletünk igyekszik az egyedi, speciális igényekre is megoldást találni, utána járunk minden egyedi megkeresésnek vagy rendelésnek is.

Lukács Károly gyógyszerész kísérletezte ki - a 2009 óta hivatalosan is állatgyógyászati készítménnyé nyilvánított - híres Kék kenőcsöt, valamint több más gyógyhatású natúrkozmetikai terméket. Akik kipróbálták a Kék-Lukács-termékeket, általában nehezen mondanak le róluk. Ezek a készítmények látványos és gyors javulást hoznak a bőr állapotában, ezért nagyon sokan visszatérő vásárlóvá válnak.

A Tulasi-termékcsalád Magyarországon az elsők között jelentette a kizárólag növényi alapanyagokból álló, jó minőségű, elérhető árú környezet- és bőrbarát kozmetikumokat.

Ha Önnek fontos, hogy kozmetikumai ne tartalmazzanak felesleges vegyi anyagokat, hanem természetes, környezet- és bőrbarát összetevőkből készüljenek, nézzen körül nálunk!

Figyelem! A "kék kenőcs" hivatalosan állatgyógyszer lett, kizárólag Lukács Károly gyógyszerésztől lehet megrendelni.

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 16.00
Kedd08.00 – 14.00
Szerda14.00 – 18.30
Csütörtök08.00 – 14.00
Péntek12.00 – 16.00
Szombat09.00 – 12.00

Eltérő nyitvatartás a honlapon és a Facebookon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.