Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)

1113 Budapest, Karolina út 27. | +36-1-488-6100 | http://www.osei.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. augusztus közepén az intézmény a Testnevelési Egyetem fejlesztése miatt az Ortopédiai Klinika régi épületébe, a Karolina útra költözött.

Bejárat a Diószegi út 64. felől.

Az Országos Sportegészségügyi Intézet (Osei)  – ismertebb nevén a Sportkórház – már több mint 60 éve végez a sportolók számára létfontosságú egészségügyi ellátásokat. Intézetünk az ország egyetlen sport-specifikus intézménye.

Magyarország legkvalifikáltabb és legtapasztaltabb szakorvosi és szakdolgozói gárdája várja nagy szeretettel az egészséges, a beteg és a sérült sportolókat, valamint minden kedves pácienst, aki hozzánk fordul.

Munkánk alapját képezik az Országos Sportegészségügyi Hálózat által végzett sportorvosi alkalmassági és szűrővizsgálatok, valamint a Válogatott Kereteket Ellátó Szolgálat tevékenységében résztvevők is.

Jelentős fontosságú az olimpiai és paralimpiai kerettagok számára gyors egészségügyi koordinációs segítséget nyújtó OSEI Call Center működése.

A sportegészségügyi tevékenységet kiegészíti a 25 szakmát felölelő járóbeteg-szakellátásunk, a sportsebészeti fekvőbeteg osztályunk, valamint a mozgásszervi rehabilitációs osztályunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-488-6100
Email:info@osei.hu
Honlap:http://www.osei.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Sportkorhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.