OMT Mozgásszervi Centrum

1119 Budapest, Bikszádi u. 6/A. | http://www.omtcentrum.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az OMT Centrum 2001 óta a XI. kerület vezető ortopédiai és rehabilitációs magánrendelője. Speciális területeken képzett, tapasztalt ortopéd-traumatológus, belgyógyász-onkológus, gyógytornász-manuálterapeuta szakemberek biztosítják pácienseik számára a gyógyulást és a munkavégzéshez való mielőbbi visszatérést.

Minden mozgásszervi problémánál - akár régi tünetekről, fájdalomról, akár friss sérülésről van szó – az első betegvizsgálat döntő jelentőségű. Ezután lehet megállapítani, hogy szükség van-e további vizsgálatokra (pl.: labor, képalkotó vizsgálatok – RTG, UH, MRI), illetve a funkcionális diagnózis után kezdhető meg a megfelelő kezelés. A mozgásszervi problémák és sérülések teljeskörű ellátása a Centrum szorosan együttműködő szakembereinek köszönhető.

Rendelőnkben „a betegközpontú ellátás” („patient centered model”) keretén belül minden páciens egyéni kezelési tervet kap a szakorvosi és manuálterápiás funkcionális vizsgálat során.

Kiemelt ellátási területünk -Budapesten egyedülálló módon- a váll- és könyöksérülések, problémák diagnosztikája, és funkcionális kezelése. Vállsebészeink a váll fizikális vizsgálatánál ultrahangos vizsgálattal is pontosítják a diagnózist. A vállöv rehabilitációjánál gyógytornász-manuálterapeutáink speciális eszközrendszer segítségével végzik a funkciók helyreállítását.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szükséges!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek