Nap-Ra Biobolt

1114 Budapest, Szabolcska Mihály u. 5. | +36-1-466-5627 | http://nap-ra.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Boltunk lassan két évtizede, az első bioboltok közt nyílt meg Magyarországon. Sokéves tapasztalataink révén, folyamatos ellenőrzés mellett minőségi, elsősorban bio élelmiszereket biztosítunk a tudatos életmód és táplálkozás híveinek.

Termékválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legegészségesebb összetevőkkel rendelkező áruk legyenek csak polcainkon. Minden egyes terméket ellenőrzünk az egészségre gyakorolt hatásuk alapján.

Vegetáriánus boltunkban nincs olyan élelmiszer, ami húst vagy tojást tartalmazna, akár csak rejtett formában is. Így az ezekre érzékenyek bizalommal választhatják bármelyik termékünket. Nem tartunk az egészségre ártalmas adalékokat, színezékeket, tartósítószereket tartalmazó árukat sem.

Azonnal fogyasztható süteményeink, pékáruink, élelmiszereink esetében külön jelöljük, hogy azok candidakúrát végzők, cukorbetegek vagy tejtermékekre érzékenyek számára fogyaszthatók-e.

Sokszor a termelőktől közvetlenül beszerezve áruinkat, illetve a sok éve kiépített és fenntartott kapcsolataink miatt kapott extra kedvezmények révén a lehető legalacsonyabb árakra törekszünk. Teljes termékválasztékunkat tekintve ezt mind más boltok, mind a növekvő számú webáruházak áraival összehasonlítva garantáljuk.

Az egészséges élelmiszerek rendkívül széles skálájával, szakértelemmel és a lehető legalacsonyabb árakkal, szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat08.00 – 13.00

Az üzlet nyitva tartása a fentiektől eltérhet: lásd a Facebook-oldalakat.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.