Lázár-Cseke Éva kilinkai szakpszichológus

1114 Budapest, Bartók Béla út 72. | +36-30-466-4899 | http://www.lazarlevente.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az elmúlt évtizedekben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a hagyományos szomatikus (testi) orvoslás önmagában nem mindig célravezető. Számos betegség következtében alakulhatnak ki lelki problémák, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy ugyanilyen gyakorisággal vezethetnek lelki problémák testi tünetek, krónikus betegségek kialakulásához is. 

Régi bölcsesség, hogy a test és a lélek egységet képez, ezért bármely betegség kezelése esetén a hagyományos orvosi szemlélet mellett a lelki tényezők figyelembevétele elengedhetetlen. A szülészeti és nőgyógyászati munka során számos olyan szituáció és kórkép van, melynek megoldását a lelki tényezők feltárása jelenti. A szülész-nőgyógyász feladata, hogy az ilyen helyzeteket felismerje, amennyire szakmai kompetenciája engedi orvosolja, illetve a pácienst megfelelő szakemberhez irányítsa.

Szakrendelőnkben pácienseink szülészeti és nőgyógyászati területen járatos klinikai szakpszichológus segítségét is igénybe vehetik.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján!

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-466-4899
Honlap:http://www.lazarlevente.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.