Kramer Ágnes természetgyógyász - Középpont Jógastúdió

1112 Budapest, Nevegy köz 2. | +36-30-616-1037 | https://kozeppont.com/kezelesek/kramer-agnes, https://www.r-medical.hu
Desktop

Egy hely, ahol te vagy a középpont!

Alternatív medicina, egészségmegőrzés, tanácsadás a Középpont Jógastúdióban Gazdagréten.

A már jól ismert pesti, Oriolus-Med rendelésem mellett, immár Budán is elérhető vagyok a Középpont Jógastúdió egyik privát hangulatú, exkluzív kezelőjében.

Egy hely, ahol az órák, a foglalkozások vagy kezelések után nem szívesen rohansz tovább, megpihenhetsz a megnyugtató, különleges atmoszférájú közösségi térben, jó időben egy csésze teával kiülhetsz a napos teraszra kicsit lazítani, vagy beszélgetni. 

Egy hely, ahol a jóga, tájcsi, csikung, pilates, intimtorna mellett, a csoportos foglalkozások és egyéni terápiák is helyet kapnak.

Egy hely, ahol orvosok, természetgyógyászok, pszichológusok, terapeuták, coach-ok, tanácsadók, trénerek, mediátorok támogatnak és segítenek egyéni céljaid elérésében. 

Egy hely, amely befogadó, segítő, közösségformáló, ahol építő beszélgetések, előadások, workshopok várnak.

A hely, ahol TE vagy a KÖZÉPPONT.

Nyitvatartás:

Időpontfoglalás egyénileg, telefonon, +36 30 616 10 37, vagy e-mailben, info@r-medical.hu.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Gépkocsival könnyen megközelíthető, szemben a stúdióval, a Gazdagréti úton a parkolás ingyenes. BKV-val a 4-es metró végállomásától egy könnyű séta, vagy néhány buszmegálló. 1112 Budapest, Nevegy köz 2. (Gazdagrét alján)
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.