Gábor Masszázs

1112 Budapest, Csárda u. 12. | +36-30-982-0208 | https://11.kerulet.ittlakunk.hu/fejleszt%C3%A9s%20alatt

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szakképzett masszőrként (bő egy évig szakközépiskolai elméleti/gyakorlati masszőr oktatóként) már 11 éve fogadom pácienseimet, ezen a helyszínen (Gábor Masszázs Őrmező) 2017 óta. (Sokan még a Menyecske utcából vagy Budaörsről, esetleg a BEAC pálya mellől ismernek). Egy nagyon szép helyszín (Minifitness) külön kezelőhelyiségében veheti igénybe szolgáltatásaimat, az előtérben várakozási lehetőséggel és szociális helyiséggel.

A masszázskezelések a svédmasszázson alapulnak, relaxáló-, sport- gyógymasszázs keretei között, masszázspadon vagy masszázsszivacson.

A testmasszázshoz társítom a kiegészítő kezeléseket (például arc vagy fejmasszázs) illetve a törzs/fej/végtag kimozgatásokat, nyújtásokat. Vonatkozó esetben orvosi/kórházi jelentéseket olvasok. Sportolókat is várok.

Kolléganőm a lomilomi masszázsról és erős masszázsáról ismert, Zuglóban is fogad.

Részletes kezelési és árlista weboldalon frissítés alatt, addig kérésre email-en elküldve.

2019. márciusától a Bartók Barlangban is fogadok (Bartók Béla út 33. - udvar)

Nyitvatartás:

Bejelentkezési rendszerben fogadunk (ami egész nap történhet), masszázsfogadás naponta 7.30 - 22.30 között lehetséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Könnyen parkolható helyszín, kerékpár az előtérben is elhelyezhető. Közösségi közlekedés: Újbudáról buszjáratok: 153,154,150 (Kérő utcához vagy a Neszmélyi útra) ahogy az Őrmezei M4 metró állomásról is ugyanezek. Közeli megállók: 139,8E, 140-142-240 (Sasadi út, Nagyszeben út, Jégvirág utca) Gyalogos orientációk: Metró4 Őrmező -Kelenföldi pu. : 9perc Sasadi út befelé megálló: 8 perc Sasadi út kifelé megálló: 12 perc Nagyszeben út megálló: 8 perc Jégvirág utca megálló: 4,5 perc

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Varga Gábor , Krivián Barbara
Telefon:+36-30-982-0208
Email:vargauur@gmail.com
Honlap:https://11.kerulet.ittlakunk.hu/fejleszt%C3%A9s%20al...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.