Erdélyi Dávid, Pszichológus

1117 Budapest, Galambóc u. 45. | +36-30-604-7230 | https://www.psychologist.hu
Desktop

Erdélyi Dávid vagyok, pszichológus, szupervízióban lévő pár- és családterapeuta. Pszichológusként a lelki problémákkal való megküzdést a hegymászáshoz hasonlónak látom. Lehet, hogy néha az ember lejjebb csúszik, de az erőt, amelyet mászás közben kiépített, már nem veszti el. Magam is jelentős hegyeket tudva a hátam mögött, első kézből tudom, értő odafigyeléssel, és a szaktudásom alkalmazásával képes vagyok valódi segítséget nyújtani klienseimnek. Forduljon hozzám bátran, hogy együtt küzdhessünk meg gondjaival.

 

Amiben segíteni tudok önnek

Egyéni tanácsadás

Szorongás

Párkapcsolati gondok

Önbizalom

Kiégés

Karriertanácsadás

Párterápia

Érzelmi távolság

Féltékenység

Szexuális problémák

Párkapcsolati krízisek

Megcsalás

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 16.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Erdélyi Dávid
Telefon:+36-30-604-7230
Email:erdelyi.david@icloud.com
Honlap:https://www.psychologist.hu
Facebook:http://facebook.com/parpercek/insights/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek