Emineo Egészségügyi Központ (Elköltözött!)

1117 Budapest, Nádorliget u. 8/B. | +36-1-203-1288, +36-30-626-7590, +36-20-330-8747/Baleseti ügyelet | http://www.emineo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018 áprilisától a Buda Center Irodaházban (1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.)

Biztos Önnel is előfordult már, hogy otthon vagy éppen sportolás közben Ön, gyermeke vagy valamelyik családtagja megsérült. Ha ez több mint egy horzsolás, de annyira nem érzi komolynak, hogy mentőt hívjon, akkor érdemes szakemberrel megvizsgáltatni magát. A balesetek nagy része sajnos elkerülhetetlen, a baleset sosem jön jókor, de egy hétvégi sérülés különösen kellemetlen lehet.

Ha nem akar hosszú órákon keresztül várakozni, hogy megvizsgálják és ellássák. Ha pontos és gyors diagnózist szeretne kapni betegségéről. Ha szeretné, hogy orvosa érthetően beavatná a részletekbe és elkezdje az Ön szakszerű kezelését…

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

További információ az ügyeleti szolgáltatásainkról itt: www.emineo.hu/ugyelet

EMINEO EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

Az Emineo Egészségügyi Központ orvosai, gyógytornászai és asszisztensei nagy szeretettel várják a gyógyulni kívánó, teljes, egészséges mozgásra vágyó betegeket, érdeklődőket.

Magas szakmai színvonalú, várakozás nélküli ellátást biztosítunk. A modern diagnosztikai háttér lehetőséget nyújt az azonnali, pontos diagnózis felállításában. A rehabilitációs programok egyénre szabottan, önálló foglalkozás keretében történnek.

A minden igényt kielégítő, jól felszerelt, kiváló szakemberekkel együtt dolgozó Emineo Egészségügyi Központ várja azokat, akiknek egészségük fontos.

Szolgáltatásainkról bővebben itt: www.emineo.hu

Nyitvatartás:

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Emineo Egészségügyi Központ
Telefon:+36-1-203-1288, +36-30-626-7590, +36-20-330-8747/Baleseti ügyelet
Email:emineo@emineo.hu
Honlap:http://www.emineo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Emineo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.