Egészségügyi masszázs - Szent Kristóf Szakrendelő

1117 Budapest, Fehérvári út 12. | +36-30-511-8578/Előjegyzés, +36-1-279-2100/Szakrendelő | http://www.szentkristofrendelo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A masszírozás a legrégebbi kezelési módok közé tartozik. Hippokratész szerint a masszázs elengedhetetlen része az egészséges életnek.

A masszázs serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést, fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből. Felfrissíti, ellazítja az izomzatot, feloldja a testben az energiagátakat, beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, erősíti az immunrendszert, nyugtatja az idegeket és általánosan jobb közérzetet biztosít.

A nyak- váll- hát masszázs a nyak-, váll- és hátfájdalmakkal, visszatérő fejfájással, krónikus kimerültséggel és koncentrációs zavarokkal küszködőknek ajánlott leginkább.

Az egész-test masszázs magában foglalja a láb-, derék-, hát-, váll-, kar-, nyak-, fejizmok masszázsát.

Masszőreink fogadják mindazokat, akiknek akár orvosi javaslatra, akár saját igénye alapján merül fel a test különböző tájainak gyógyító, regeneráló masszázsa.

Nyitvatartás:

A térítési díjas masszázs  előjegyzés alapján hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között vehető igénybe.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A szomszédos Allee Bevásárlóközpont alagsori parkolója az első órában is fizetős. További részletek: http://allee.hu/parkolas
Egyéb utalványok, kártyák:bérlet, Újbuda 60+ kártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-511-8578/Előjegyzés, +36-1-279-2100/Szakrendelő
Honlap:http://www.szentkristofrendelo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.