Dr. Ujházy András szülész-nőgyógyász

1111 Budapest, Zenta u. 1. | +36-30-360-3730 | http://ujhazy.hu

Oszd meg másokkal!

A XI. kerületi Zenta utcában - a korábbi Káposztásmegyeri, majd VII. kerületi, Dembinszky utcai rendelőnkben töltött évek után - 2013. augusztusa óta várjuk Önöket. A költözésnek és az új rendelő kialakításának számos oka volt, melyek az elmúlt évek tapasztalatai alapján fogalmazódtak meg bennünk. A tervezői és építésvezetői feladatokat szülésznő kolléganőmmel ketten láttuk el. Célunk volt egy jobban műszerezett, a páciensek igényeit jobban kielégítő, tágasabb, színvilágában és belsőépítészetében modernebb ízlésvilágot tükröző, vidéki és fővárosi pácienseink számára gyorsabban elérhető helyen levő rendelő kialakítása. 

A tervezésnél fontos szempont volt a vizsgálóhelységben levő műszerek sterilitásának fenntartása, mely cél érdekében kérjük a vetkőzőben az utcai cipő levételét is. Várótermünket úgy alakítottuk ki, hogy kisebb csoportokkal történő konzultációkra, felkészítő foglalkozásokra is alkalmas legyen. A váróteremből nyíló mellékhelyiség csak nők számára készült, melyet – ha valakinek kétsége támadna - a felirat mellett a burkolással is egyértelművé tettünk. Nőgyógyászati rendelőként megengedhettük magunknak, hogy (a személyzeti mosdón kívül) csak női mosdót alakítottunk ki, melyet így a hosszabb rendelések alatt is könnyebb tisztán tartani. 

A rendelőben külön helység szolgál a folyamatos működés fenntartásához szükséges logisztikai háttér biztosítására, ahol a papír alapú dokumentáció, fogyóeszközök, hűtők mellett a kórházi sterilizálási igényeket is kielégítő autokláv (gőz sterilizátor) kapott helyet.

Fő profilunk, a nőgyógyászati fertőzések kivizsgálásához szükséges speciális felszerelések mellett a szülészet-nőgyógyászati és gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátás teljes vertikumához szükséges műszerezettség rendelkezésünkre áll.

Nyitvatartás:

Kedden 8.00 – 13.00 és 14.00 – 20.00 óra között. Ebédidő 13.00-13.55-ig.

Szerdán 8.00 – 13.00 és 14.00 – 18.45 óra között. Ebédidő 13.00-13.55-ig.

Páratlan pénteken 8.00 – 17.00, páros héten 8.00 – 13.00 és 14.00– 20.00 óra között.

Szombaton telefonos készenlét (8.00-19.00), sürgős esetben ellátás elérhető.

További részletek az előjegyzésről.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-360-3730
Honlap:http://ujhazy.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek