Dr. Székely István szülész-nőgyógyász

1114 Budapest, Bartók Béla út 68. I. em. 3. | +36-1-361-1035 | http://www.doktorszekely.hu
Desktop

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemet 1978 -ban végeztem el Budapesten, majd 1983-ban szülészet nőgyógyászat szakvizsgát tettem. Az Egyetem elvégzése után Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban dolgoztam 30 évig, végigjárva a segédorvostól a vezető főorvosig  a szülészet nőgyógyászat szinte minden területét, nagy szakmai rutint szerezve. A Schöpf-Merei Kórház megszűnése után a Szent István kórház Szülészeti -Nőgyógyászati osztályán  dolgozom, ahol kulturált környezetben, magas szintű szakmai hozzáértés segíti munkámat a szülések és a nőgyógyászati műtétek kapcsán. Ezzel párhuzamosan a IX. kerületi -Mester utcai- szakorvosi rendelőintézetben  a Szülészet-Nőgyógyászati osztály vezetője, majd  az Intézet orvos igazgatója lettem. Az itt létrehozott új egynapos sebészeti részleg keretében lehetőségem van az összes szülészeti nőgyógyászati kisműtét elvégzésére, kulturált diszkrét körülmények között, magas szintű aneszteziologiai és postoperativ háttér mellett.

Szülészeti, nőgyógyászati problémával, illetve  a rendszeres onkológiai szűrésekre érkező pácienseimet nagy szeretettel, türelemmel és szakértelemmel várom rendelőimben.

Nyitvatartás:

Csütörtök15.00 – 19.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-361-1035
Honlap:http://www.doktorszekely.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek