Dr. Katona Edit pszichiáter, homeopata

1117 Budapest, Fehérvári út 54-56/B. | +36-1-361-1876 | http://www.drkatonaedit.hu

Oszd meg másokkal!

Felkereshet, ha magát, gyermekét, hozzátartozóját homeopátiával szeretné gyógyíttatni. Vagy azért, mert már próbálta, és bevált, azonban egy bonyolultabb probléma miatt homeopátiás orvosra bízza magát. Vagy azért, mert nyitott egy új gyógymód kipróbálására.

Van, aki otthon próbál néhány alkalommal szert találni, és ha helytelenül választ, csalódik és feladja. Ha kitartó, érdemes még próbálkoznia szakember segítségével is - meg fog lepődni, mennyi mindenre kitérünk és figyelünk.

Lelki, érzelmi, és testi panaszokkal is fordulhat hozzám.

És olyankor is, ha pszichoterápiás megközelítéssel, segítő beszélgetésekkel, szeretne gyógyulni, és köszöni, nem kér semmilyen gyógyszert.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 16.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda10.00 – 19.30

Csütörtökön Skype rendelés.

Bejelentkezés: keddtől péntekig 8.30-9.30 óra között.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-361-1876
Email:katona.edit7@chello.hu
Honlap:http://www.drkatonaedit.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek