Dr. Bánfalvi Teodóra bőrgyógyász-kozmetológus, onkológus

1114 Budapest, Bartók Béla út 57. 1. em. 1. | +36-30-991-4048 | http://www.anyajegy-borrak-szures.hu
Desktop

A bőrdaganatok világszerte sok országban, így Magyarországon is a leggyakrabban előforduló daganattípusok. Korai felismeréssel, kezdeti stádiumban történő megfelelő eltávolítással jól gyógyíthatók. Elhanyagolt esetekben azonban nagyra megnőhetnek, mélyre terjedhetnek, egyes típusok belső szervi áttéteket adhatnak. Még mindig nem eléggé ismert, hogy régóta meglévő anyajegyeink (a köznyelvben tévesen „szemölcs”) elfajulhatnak, rosszindulatúvá válhatnak, egyes esetekben végzetesnek bizonyulhatnak.

Fontos tehát a rosszindulatúságra utaló jelek ismerete, a rendszeres önvizsgálat, az időszakos bőrgyógyászati-onkológiai szakvizsgálat, mely ma már speciális dermatoszkóppal, digitális fényképezőgép segítségével, számítógépes rögzítéssel történik.

Rendelésemen anyajegyek és bőrdaganatok bőrgyógyászati-onkológiai szűrővizsgálatát, ellátását, gondozását végzem. Munkám során 25 éves klinikai tapasztalatomra, korábbi tudományos tevékenységem kapcsán megszerzett ismeretanyagomra támaszkodom. Foglalkozom általános bőrgyógyászattal, gyermekbőrgyógyászattal, kozmetológiával.

A betegeket előzetes bejelentkezés alapján, kulturált környezetben fogadjuk.

Rendelőnkben bőrsebészet és gyermekortopediai rendelés is folyik.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szükséges!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-991-4048
Honlap:http://www.anyajegy-borrak-szures.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek