Anita svéd, sport, alakformáló masszázsa

1117 Budapest, Szerémi sor 7. | +36-30-273-3322 | https://www.sved-sportmasszazs.hu/, https://www.instagram.com/anitamasszazs11/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kedves Érdeklődő, Masszázs kedvelő!

Várom egy szakszerű svéd, sportmasszázsra Újbuda szívében. Ez a fő profilom, de ez mellet más masszázsfajtákkal is foglalkozom mint, az alakformáló cellulit masszázs, talp masszázs, köpöly, bambusz, thai gőzmasszázs. Könnyű megközelítés, hangulatos környezet. Ha fáj valamilye, sokat ül, sportol, vagy egyszerüen csak lazítana egy kicsit. Általában hétfőtől péntekig lehet masszázsra időpontot foglalni 10 és 20 óra között, ajánlatos az előre foglalás. Weboldalamon mindenről bővebben olvashat https://www.sved-sportmasszazs.hu/ Ha hétvégén is dolgozom, azt jelzem az oldalamon, a szabad időpontokat is igyekszem ott feltüntetni. Üzenetben is elérhető vagyok emailen, viberen, whatsappon. Bérlet és ajándékutalvány vásárlási lehetőség!

Várom szeretettel:

Anita

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Általában ebben az idő intervallumban lehet masszázsra időpontot foglalni. Szükséges az előre bejelentkezés. Hétvégén opcionálisan dolgozom, hét közben kell egyeztetni.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Hétfőtől péntekig este 18 óráig fizetős 265,-/ óra. Van a közelben mindig parkolóhely. Vagy az Allee bevásárlóközpontban is lehet parkolni, 5 perc sétára vagyok onnan.
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány
Egyéb utalványok, kártyák:Otp bank utalás
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.