Családi Fészek

1118 Budapest, Pannonhalmi út 39. fszt. | +36-20-956-4946 | http://vitalpont-anya-gyermek.hu

Oszd meg másokkal!

Amikor a szülő úgy érzi, kifogyott az eszközökből, elfogyott az energiája,

mi van akkor, ha tehetetlennek érzi magát, úgy érzi, elrontott valamit, hogy nem elég jó szülő? Ha nehézségei vannak abban, hogy gyermekét megfelelően tudja szoptatni, táplálni, vagy legjobb szándéka ellenére sem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt a gyermek születése előtt elképzelte? Meg szeretné érteni, miért rombol, vagy éppen harap a gyermeke? Egyéb más gyermeknevelési nehézségei, gondjai vannak? Mit tehet a szülő, ha gyermeke nyugtalan, sokat sír, nem alussza át az éjszakát?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ szakember, szülők és a gyermek közösen.

Családias közegben szeretettel várjuk mindazokat a családokat, akik többet szeretnének tudni a szülővé válásról, gyermekük fejlődéséről, akik személyre szabott támogatást szeretnének kapni olyan magasan képzett szakemberektől, akik elmélyült ismeretekkel rendelkezik a kisgyermekkori fejlődés sajátosságairól.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek10.00 – 13.00
Előzetes bejelentkezés szükséges (e-mail vagy telefon)

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Benkő Zsuzsa
Telefon:+36-20-956-4946
Email:vital.anyagyerek@gmail.com
Honlap:http://vitalpont-anya-gyermek.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Vital-anya-gyerek-1761169680766785

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek