Chocorium Luxury

1111 Budapest, Lágymányosi u. 12. fszt. 2. | +36-30-712-0097 | http://www.chocoriumluxury.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Prémium minőségű, belga csokoládékkal foglalkozunk, amelynek külső csomagolásán a megrendelőink saját fényképe/emblémája szerepel. Csokoládéink nagy képeslap méretű (100g), táblás csokoládék, amelyek a legkiválóbb belga alapanyagok felhasználásával, és egyedülálló gondos eljárással készülnek.

Csokoládéink a szenvedélyt, a szeretetet, és a megállítható idő pillanatát képviselik, hiszen mindenki arra vágyik, hogy az élete legszebb pillanatainál egy picit megállítva az idő kerekét, gyönyörködhessen azokban a csodálatos percekben, amelyek bearanyozzák, és értelmet adnak az életünknek. A Chocorium Luxury-val így teremtünk értéket, és viszünk egy apró varázslatot a nagyvilágba, felhívva a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára, amelyek mind-mind összekötnek bennünket.

Éppen ezért az exkluzív csokoládéink, nagyszerű meglepetés minden személyes ajándékozásra, vagy színvonalas rendezvény alkalmára!

Nyitvatartás:

Üzletünk címe: Mayer Csokoládébolt 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. (Bálna Kulturális Rendezvényközpont - alsó szint) Nyitvatartás: minden nap: 10:00 - 18:00 óráig.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Balogh Róbert (ügyfélszolgálati vezető)
Telefon:+36-30-712-0097
Email:info@chocoriumluxury.com
Honlap:http://www.chocoriumluxury.com
Facebook:https://www.facebook.com/ChocoriumLuxury
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek